​Dränering Österlen.

En korrekt utförd dränering är som en mjuk dunkudde för husägaren.​

En korrekt utförd dränering är det bästa för huset. En husgrund är ungefär som en människa så länge man är torr om fötterna så mår man bra. En dränering ska utföras av kompetent och utbildad personal. Alla våra förare har mångårig erfarenhet samt de yrkesbevis som krävs för att genomföra en korrekt utförd dränering.

Så vill du avnjuta lyxen av en torr & fuktfri grundplatta eller källarväg tveka inte att kontakta oss på Virrestad Gräv & Schakt AB för ett fläckfritt arbete och ett bekymmersfritt husägande.

Under många år har vi levererat otaliga dräneringsarbeten runt om Österlen med den gemensamma nämnaren att alla projekt är lika viktiga. Varje hus har specifika anläggning och tillgänglighet därför är vi alltid intresserade av att komma ut och träffa er och tillsammans titta och gå igenom arbetet innan vi lämnar offert och kommer överens om startdatum.

Många viktiga faktorer i en dränering är ju först och främst vilken typ av väggar det är och hur huset är byggt. Kolla så att avloppen är separerade på rätt vis så där finns ett fungerade dag och spillvatten system. Om kunden vill tilläggsisolera sin källarvägg eller fuktskydda sen så använder vi oss av 2 olika typer. Då man vill fuktskydda och samtidigt tilläggsisolera använder vi oss av märket Isodrän. Eller om man vill fuktskydda väggen så är det platonmatta som vi monterar på eran vägg. Där finns dör och nackdelar med båda typerna så rådfråga gärna oss om just din fastighet.

Kolla gärna våra bilder här på de olika typerna och hur det kan se ut på ett dräneringsjobb.

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa just dig.